scheiden

7 punten waar je aan moet denken als je gaat scheiden

/
Jij en je partner besluiten te scheiden. Een vervelende gebeurtenis. En er moet ook nog veel geregeld worden.. Kandoor zet zeven punten voor je op een rij om je te helpen bij het regelen van je scheiding.
e-bike verzekering vinden

Verzekering E-bike: waar kan ik dat uitzoeken? (Stap-voor-stap)

“Waar kan ik het beste mijn E-bike verzekeren?” is een veel gestelde vraag bij Kandoor. Een terechte vraag, want E-bikes zijn populair. Daarbij kost een goede elektronische fiets, die het fietsen lichter en comfortabeler maakt, al snel tussen de 1100 en de 2500 euro. Hoe vind ik een e-bike verzekering?
verkiezingen

Verkiezingen: welke partij is goed voor jouw portemonnee?

/
Bijna 15 maart! De verkiezingen komen eraan. Welke partij is nu goed voor jouw portemonnee? Blogger Jeroen Sturing zet voor Kandoor.nl de belangrijkste financiële standpunten op een rij.
Stage buitenland

Stage in het buitenland: welke verzekeringen sluit ik af?

/
Gaaf, je mag op stage in het buitenland! Daar moet je een paar dingen voor regelen. Naast onze handige checklist, vind je hier ook de belangrijkste verzekeringen om te bekijken. Zonder zorgen op stage!
zorgverzekering 2017

Zorgverzekering in 2017: dit moet je weten

/
Luidt met een gerust hart het nieuwe jaar in: lees wat moet je weten over je zorgverzekering in 2017. Kandoor.nl zet de vier belangrijkste verschillen met 2016 voor je op een rij.
broodfonds of arbeidsongeschiktheidsverzekering

De ZZP-keuze: Broodfonds of verzekering bij ziekte?

/
Wat als je werkt en ziek wordt? Ben je dan verzekerd? Voor een deel van werkend Nederland is een arbeidsongeschiktheidverzekering automatisch geregeld. Voor ZZP'ers is er echter niets geregeld. Je kunt kiezen uit een AOV of een Broodfonds. Blogger Georges de Boeck legt de verschillen uit.
auto uitgeleend schade

Auto uitgeleend en teruggekregen met schade. Wat nu?

/
Natuurlijk mogen je vrienden de auto mee voor een weekendje Parijs! Zonder na te denken geef je je nieuwe auto mee. Pas als je een appje krijgt dat ze op de helft zijn, begin je na te denken: ‘hoe was de auto ook al weer verzekerd?’ Een uur later krijg je weer een appje: ‘Aanrijding’. Gelukkig zijn je vrienden ongedeerd, maar de auto niet. Oei, daar had je niet over nagedacht: wie is er nu aansprakelijk voor de schade?
schade telefoon verzekering

Is mijn telefoon verzekerd als ik hem laat vallen?

/
Oeps! Je telefoon is kapot. Wanneer krijg je de schade vergoed en bij wie kun je de schade verhalen? Blogger Jeroen Sturing zocht het voor je uit.
zorgtoeslag

Zorgtoeslag: zo ga je er slim mee om

/
Zorgtoeslag kent natuurlijk iedereen: het is een extra bedrag dat je ontvangt zodat je je zorgverzekering kan betalen. Maar hoe ga je slim om met je zorgtoeslag?
zorgverzekering kind

Moet ik een zorgverzekering afsluiten voor mijn kind?

/
Een ongeluk zit in een klein hoekje, zeker bij een kind. Maar hoe zit het met de verzekering hiervan? Op Kandoor.nl komen diverse vragen binnen over verzekeren. Zo ook deze vraag: "Moet ik een zorgverzekering afsluiten voor mijn kind?" Kandoor licht het antwoord toe.