Werken naast je pensioen, mag dat? Wat als je een negatieve BKR-registratie hebt? En aanrechtgeld, wat is het? Op kandoor-blog.nl vind je allerlei soorten vragen. De drie best gelezen blogs van de afgelopen 10 dagen zetten we voor je op een rij. 

Heb jij een financiële vraag? Stel ‘m op Kandoor.nl! Onze gidsen helpen je gratis op weg.

Werken naast je pensioen: mag dat? 

Het is inmiddels een gouwe-ouwe, de blog over werken naast je pensioen. Maar het is een hot topic! In het blog leer je alles over bijverdienen naast je pensioen. Met name naast je vervroegd  pensioen. Omdat het zo’n populair onderwerp is, beschrijft ook blogger Maaike de gevolgen van werken naast je AOW.

bijverdienen AOW

Huis kopen? Wat als je een negatieve BKR-registratie hebt? 

Oeps! Een rekening over het hoofd gezien? Of twee? Of drie? Of had je geen geld om een bepaalde rekening te betalen? Het kan zomaar zijn dat het gevolg is dat je negatief BKR-geregistreerd bent. Kun je dan nog wel een lening aanvragen? Of een hypotheek? En kom je ooit van het stempel af? Blogger George zocht het voor je uit.

BKR-registratie

Ben jij thuis bij de kids? Check of je recht hebt op aanrechtgeld

Geld voor het bakken van een taart? Dat is aanrechtgeld niet. Althans, indirect misschien. Aanrechtgeld is extra korting op de loonheffing en dit krijg je als je huisman of huisvrouw bent: vandaar de ouderwetse term. Maar vergis je niet: het kan heel wat geld schelen! Niet zo gek dus dat dit onderwerp goed bekeken werd de afgelopen dagen…

aanrechtgeld

 

Kandoor.nl is een platform voor financiële vragen. Je wordt gekoppeld aan iemand die meer weet van financiële zaken. Die helpt je gratis op weg.
Om je nog beter te helpen schrijven wij ook een blog. Op dit blog vertalen wij veelgestelde vragen en schrijven wij artikelen over financiële dingen waarvan wij denken dat jij kunt gebruiken.

Wij doen ons best om correcte en actuele informatie te geven. Ondanks constante zorg en aandacht is het mogelijk dat informatie die wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie. Ook aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor een verkeerd gebruik of verkeerde interpretatie van de informatie in de blogs.

Hoi, wij zijn Kandoor, aangenaam!

En wij zijn er voor jou. Echt? Ja, echt.Kandoor is een maatschappelijk initiatiefvoor jouw financiële vragen

via onze 231 financiële gidsen

persoonlijk in onze online chat

vrijwillig, deskundig en onafhankelijk

Waarom? Omdat wij vindendat iedereen recht heeftop goede financiële kennis.

Ook slimme geldtips en exclusieve info ontvangen?
Uitschrijven kan op elk moment
Deel dit blog