kandoor

Top 3 best gelezen blogs van afgelopen week

/
Wat is de top 3 best gelezen blogs van de afgelopen 10 dagen? Met de blog van Kandoor weet je meer: of je mag werken naast pensioen bijvoorbeeld, of dat je misschien wel recht hebt op aanrechtgeld. De top 3 best gelezen blogs zetten we voor je op een rij. Want je leest het op blog.kandoor.nl
gids patrick kandoor

Even voorstellen: gids Patrick

/
Kandoor.nl is een platform dat mensen met een financiële vraag verbindt met mensen die meer weten. Deze mensen heten ‘gidsen’. Onze gidsen zijn gepassioneerde mensen met verstand van financiële zaken. Op ons blog stellen we onze gidsen aan je voor. Deze week ontmoet je levensgenieter Patrick.
best gelezen blogs

De drie best gelezen blogs van Kandoor

/
Wanneer kies ik voor afkoop? Wat moet je doen als je met pensioen wilt? En hoe komt het dat het leven zo duur is als single? Op blog.kandoor.nl vind je allerlei soorten vragen. De drie best gelezen blogs zetten we hier voor je op een rij.
hans de weme kandoor

Even voorstellen: meedenker Hans

/
Kandoor.nl is een platform dat mensen met een financiële vraag verbindt met mensen die meer weten. Deze mensen heten ‘meedenkers’. Elke week stellen wij een meedenker aan je voor. Deze week een meedenker met Mediterraanse inslag, de creatieve en slimme Hans.
pierre vanhommerig

Even voorstellen: meedenker Pierre

/
Kandoor.nl is een platform dat mensen met een financiële vraag verbindt met mensen die meer weten. Deze mensen heten ‘meedenkers’. Maak kennis met Pierre. Onze meedenkers zijn gepassioneerde mensen met verstand van financiële zaken. Elke week stellen wij een meedenker aan je voor. Deze week: Bon vivant Pierre.
Tom Tawfik Kandoor

Even voorstellen: meedenker Tom

/
Kandoor.nl is een platform dat mensen met een financiële vraag verbindt met meedenkers. Elke week stellen we een meedenker aan je voor. Deze week: meedenker Tom.
Marielle de Loo meedenker

Even voorstellen: meedenker Mariëlle

/
Kandoor.nl is verbindt mensen met een financiële vraag met mensen die meer weten. Elke week stellen wij een meedenker aan je voor. Deze week: Mariëlle!
ernst de reus kandoor

Even voorstellen: meedenker Ernst

/
Kandoor.nl is een platform dat mensen met een financiële vraag verbindt met meedenkers. Deze week staat Classic Rock-liefhebber Ernst in de schijnwerpers.
geld maakt wel gelukkig

6 tips hoe geld je wel gelukkig maakt

/
"Geld maakt wel gelukkig", lazen we eerder dit jaar over een onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De minst rijke mensen, zijn ook de minst gelukkigen. Zal er dan toch een verband zijn? Kandoor geeft je 6 tips hoe geld je wel gelukkig maakt.
Suzanne van Remmen kandoor

Even voorstellen: meedenker Suzanne

/
Elke week stellen wij een meedenker van Kandoor.nl aan je voor. Deze week: een creatieve geest in een financieel jasje: Suzanne.
Danielle Blezer Kandoor

Even voorstellen: meedenker Danielle

/
Onze meedenkers zijn gepassioneerde mensen met verstand van financiële zaken. Elke week stellen wij een meedenker aan je voor. Deze week: dierenvriend en Noorwegen-liefhebber Danielle.
Emile Toes, Kandoor

Even voorstellen: meedenker Emile

/
De meedenkers van Kandoor.nl zijn gepassioneerde mensen met verstand van financiële zaken. Elke week stellen wij een meedenker aan je voor. Deze week: Emile!

Kandoor zoekt bloggers!

/
Ben jij vaak op de hoogte van nieuwe financiële ontwikkelingen? Of vind je het juist vooral leuk om in een onderwerp te duiken en daarover te schrijven? Meld je dan aan als blogger!
gids kandoor

Word jij een nieuwe gids van Kandoor?

/
Heb jij passie voor financiële kwesties? Wil jij je kennis delen met anderen? En vind jij het leuk om mensen te helpen wanneer jou dat uitkomt? Dan zijn wij op zoek naar jou!