huis kopen studieschuld

Een huis kopen met een studieschuld

Met een forse studieschuld is het lastiger om een huis te kopen. Hoe zit dat? Vijf vragen over een huis kopen met een studieschuld beantwoord. 
belastingaangifte

Belastingaangifte: 10 Tips!

Veel mensen kijken op tegen het moment dat ze belastingaangifte moeten doen, want een erg leuke klus is het meestal niet. Toch is het er wel eentje die – als je het goed doet – er ook voor kan zorgen dat je minder inkomstenbelasting hoeft te betalen of zelfs geld terugkrijgt. Deze en andere tips en trucs heeft Kandoor voor je op een rijtje gezet.
pensioensparen

Pensioensparen, stap voor stap uitgelegd

Er zijn werkgevers die geen of slechts een beperkte pensioenregeling aanbieden. Gelukkig is er een manier om tóch pensioen op te bouwen, het zogenaamde pensioensparen. Maar hoe doe je dat en hoeveel mag je belastingvrij sparen voor je pensioen? Kandoor zocht het allemaal voor je uit!
schulden aanpakken

Schulden aanpakken: eerst de stress verminderen!

Dat opstapelende rekeningen, een bankrekening met cijfers in het rood en bellende schuldeisers voor stress zorgen, begrijpt iedereen. Maar toewerken naar een schuldenvrij leven lukt eigenlijk alleen als je eerst de stress vermindert. Dan zit jij lekkerder in je vel en heb je meer energie om je problemen aan te pakken. Hoe je dat doet? Met deze tips!
Inkomstenbelasting

Inkomstenbelasting: een handig overzicht

Iedereen die in Nederland woont of inkomsten uit Nederland heeft, moet daarover belasting betalen: De inkomstenbelasting. Kandoor maakt het gemakkelijk!
pensioenleeftijd

Pensioenleeftijd kiezen in 5 stappen: zo werkt het!

Kun je niet gewoon zelf de pensioenleeftijd kiezen en beslissen wanneer je stopt met werken? Het antwoord: dat kan zeker! Alleen… hoe pak je dat aan? Kandoor zocht het voor je uit.
aow-bedragen

AOW bedragen 2017 - Hoeveel AOW krijg jij?

AOW bedragen, hoeveel krijg jij? En wat moet je nog meer weten over de AOW? Kandoor zocht het allemaal voor je uit, lees snel verder.
rendement

Rendement: zo verdien je meer geld met je geld!

Meer geld verdienen met je eigen geld, wie wil dat nou niet? En de kans is groot dat je daar (onbewust) al mee bezig bent. Hoe je nog meer rendement uit je eigen geld kunt halen, leggen we uit in deze blog.
lineaire hypotheek

Lineaire Hypotheek: De Voor- en Nadelen

Op zoek naar de juiste hypotheek? Kandoor zette de voor- en nadelen van de lineaire hypotheek in een handig overzicht. Lees snel verder!
verkiezingen

Verkiezingen: welke partij is goed voor jouw portemonnee?

/
Bijna 15 maart! De verkiezingen komen eraan. Welke partij is nu goed voor jouw portemonnee? Blogger Jeroen Sturing zet voor Kandoor.nl de belangrijkste financiële standpunten op een rij.
wat kokst eerste auto

Wat kost een eerste auto?

/
Auto’s komen in allerlei soorten en maten. Van oude modelletjes tot hypermodern met allerlei technische snufjes. Hoe vind je je eerste auto? En waar moet je op letten? Wat kost een eerste auto? Dit stappenplan kan van pas komen als jij je eerste auto gaat aanschaffen. Veel succes!

WIA, WGA, IVA.. wat betekent het eigenlijk?

/
WIA, WGA, IVA... allemaal termen die te maken hebben met arbeidsongeschiktheid. Wat betekent het precies? Kandoor legt uit.
sparen

Sparen? 6 tips op een rij!

/
Altijd geld op je rekening. Hoe fijn klinkt dat? Als je spaart, heb je dat! Het is juist hartstikke goed om te sparen als je niet veel geld hebt. Hoe en waar begin je dan? Kandoor.nl zet de beste spaartips voor jou op een rijtje.
geld maakt wel gelukkig

6 tips hoe geld je wel gelukkig maakt

/
"Geld maakt wel gelukkig", lazen we eerder dit jaar over een onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De minst rijke mensen, zijn ook de minst gelukkigen. Zal er dan toch een verband zijn? Kandoor geeft je 6 tips hoe geld je wel gelukkig maakt.