Financieel vrijwilligerswerk: Kandoor zoekt gidsen!

Heb jij passie voor financiële kwesties? Wil jij graag mensen helpen met jouw kennis? En zoek je flexibel, financieel vrijwilligerswerk? Word gids bij Kandoor!

gidsen Kandoor

Wat doet Kandoor?

Kandoor is een maatschappelijk initiatief waar mensen met kennis van geldzaken andere mensen gratis en online op weg helpen. Kandoor bestaat omdat wij zien dat mensen steeds meer financiële keuzes moeten maken. Dit geeft veel vrijheid, maar ook stress. Om goede keuzes te maken is kennis nodig. Deze kennis is helaas niet altijd voor iedereen beschikbaar. Kandoor verandert dat. Door kennis toegankelijk te maken voor iedereen.

Wij helpen mensen door hun financiële vragen online te beantwoorden. Daarnaast bieden we ook nuttige financiële informatie en tips aan in onze blogartikelen.

Wat doet een gids?

Elke dag stellen honderden mensen hun financiële vragen via de website van Kandoor.nl. Veel voorkomende vragen kunnen worden beantwoordt door de Kanbot, onze slimme chatbot. Als dit niet lukt of als de vraagsteller echt even iemand nodig heeft om mee te denken over het vraagstuk, dan wordt het online gesprek met één van onze gidsen gestart! Als gids vraag je door, denk je mee en schep je duidelijkheid. Een gids is er niet om naar producten te verwijzen, maar geeft de vrager wél gratis uitleg. Dit gebeurt meestal als iemand een nieuwe fase van zijn leven in gaat, bijvoorbeeld als hij gaat verhuizen, trouwen, scheiden of met pensioen gaat.

Onze gidsen zijn gepassioneerde mensen met verstand van financiële zaken. Ze beantwoorden alle vragen vanuit hun eigen naam, in hun vrije tijd of tussen hun werk door. Waarom? Omdat wij geloven dat iedereen er beter van wordt door goed geïnformeerd te zijn. Bovendien leren onze gidsen ook weer van de gestelde vragen. Bijvoorbeeld waar behoefte aan is of onduidelijkheid over bestaat. Zo maken we elkaar wijzer. En de financiële wereld begrijpelijker voor iedereen.

Jij:

  • weet meer over een willekeurig financieel onderwerp;
  • deelt graag je kennis om anderen op weg te helpen;
  • wil je eigen kennis uitbreiden;
  • wil onderdeel zijn van onze fantastische gidsencommunity;
  • kan regelmatig inloggen om een vraag te beantwoorden.

Wat krijg je ervoor terug:

  • Een netwerk van slimme, getalenteerde en betrokken collega-gidsen;
  • Nieuwe kennis;
  • Een platform om jezelf te presenteren;
  • Een flexibele vrijwilligersfunctie die goed staat op je cv;
  • Een platform waar je plezier en voldoening uit haalt.

Contact

Meer weten? Neem een kijkje op onze gidsenpagina.

Ben jij de gids die wij zoeken?
Of wil je het eens proberen als gids?

Meld je hier aan!

Vragen die andere mensen ook hebben..

Klik op een vraag en stel ‘m direct kosteloos en snel in onze chat!

Heb jij een financiële vraag? Stel ‘m op Kandoor.nl. Onze gidsen helpen je op weg.

Wij doen ons best om correcte en actuele informatie te geven. Ondanks constante zorg en aandacht is het mogelijk dat informatie die wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie. Ook aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor een verkeerd gebruik of verkeerde interpretatie van de informatie in de blogs.