Even voorstellen: gids Danielle

Kandoor.nl is een platform dat mensen met een financiële vraag verbindt met mensen die meer weten. Deze mensen heten ‘gidsen’.  

Onze gidsen zijn gepassioneerde mensen met verstand van financiële zaken. Ze beantwoorden alle vragen vanuit hun eigen naam, in hun vrije tijd of tussen hun werk door. Elke week stellen wij een gids aan je voor. Deze week: dierenvriend en Noorwegen-liefhebber Danielle. 

Vragen die andere mensen ook hebben..

Klik op een vraag en stel ‘m direct kosteloos en snel in onze chat!

Heb jij een financiële vraag? Stel ‘m op Kandoor.nl. Onze gidsen helpen je op weg.

Danielle Blezer KandoorNaam: Danielle
Leeftijd: 41
Woont in: Simpelveld
Werk: pensioenspecialist


Wie ben je? 

“Gemotiveerd, een teamplayer, natuurmens, behulpzaam en dierenvriend zijn een paar kernwoorden die mij het best omschrijven, denk ik.”

Waarom ben je gids?
“Ik vind het leuk om mensen te helpen bij hun vragen. Wij zitten ‘in het wereldje’, maar ik kan me voorstellen dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien met al die financiële instanties en wijzigingen in regel- en wetgeving. Dan is het fijn om één plek te hebben waar je je vraag kwijt kan en geholpen of in ieder geval verder op weg geholpen wordt.”

Kandoor betekent voor mij…
“een mogelijkheid om mensen meer inzicht in de financiële wereld te geven.”

Leukste vraag die je hebt gehad tot nu toe?
“Ik kan er niet zomaar één opnoemen. Leuk in de zin van ‘grappig’ vind ik wel altijd vragen die eigenlijk niet echt een vraag zijn, maar gewoon een kreet. Daar moet je dan maar wat van maken. Invullen wat de vrager bedoelt.”

Iedereen verdient een goed antwoord op een financiële vraag omdat…
“het zó belangrijk is om die zaken goed op orde te hebben. Klanten worden bij bedrijven vaak van het kastje naar de muur gestuurd zonder dat ze echt zijn geholpen. Ook als je niet thuis bent in de financiële wereld, of misschien zelfs juist omdat je er niet in thuis bent, heb je recht op net zoveel informatie als iemand die het wel allemaal weet uit te zoeken.”

Wat is jouw passie?
“Mijn partner, mijn honden, de natuur en Noorwegen.”

Wat geeft jouw leven extra glans?
“Simpele dingen eigenlijk. Mijn partner die me verrast met een ontbijtje op bed, de honden die gewoon weer eens lekker gek doen. Maar ook gewoon een wandeling maken in de natuur en dan reeën tegenkomen, in de tuin zitten en een egel langs zien lopen of de eekhoorn die de walnoten weer een uit mijn boom haalt.”

Een bijzonder weetje over jou?
“Ik heb Noors gestudeerd.”

Wat zou jij doen met 100.000 euro?  
“Ik vrees dat ik dan toch wel de mogelijkheden om te emigreren naar Noorwegen eens grondig ga bekijken.” 🙂

Wat is jouw gouden financiële tip (die je zelf ook toepast)?
“Geef nooit meer uit dan je hebt en koop liefst niks op afbetaling (alleen je hypotheek :)). Houdt er bij je keuze rekening mee dat het ook minder kan gaan. Met minder inkomen moet je dan ook nog je vaste lasten kunt betalen, zodat je niet je huis uit gezet wordt.”

Wat is jouw pensioendroom?
“Dat iedereen lang van zijn/haar pensioen kan genieten en de pensioenleeftijd toch wel weer wat lager komt te liggen dan nu.”

Waar ben jij als je 67 bent?
“Hopelijk gezond en wel of in Nederland of misschien toch in Noorwegen (dromen mag :))”

Danielle Blezer op LinkedIn

Wij doen ons best om correcte en actuele informatie te geven. Ondanks constante zorg en aandacht is het mogelijk dat informatie die wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie. Ook aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor een verkeerd gebruik of verkeerde interpretatie van de informatie in de blogs.