Even voorstellen: gids Patrick

Kandoor.nl is een platform dat mensen met een financiële vraag verbindt met mensen die meer weten. Deze mensen heten ‘gidsen’. 

Onze gidsen zijn gepassioneerde mensen met verstand van financiële zaken. Ze beantwoorden alle vragen vanuit hun eigen naam, in hun vrije tijd of tussen hun werk door. Op ons blog stellen we onze gidsen aan je voor. Deze week ontmoet je gezelschapsmens Patrick. 

Vragen die andere mensen ook hebben..

Klik op een vraag en stel ‘m direct kosteloos en snel in onze chat!

Heb jij een financiële vraag? Stel ‘m op Kandoor.nl. Onze gidsen helpen je op weg.

gids patrick kandoor
Naam: Patrick Hermsen
Leeftijd: Bijna 50
Woont in: Spaubeek
Werk: Specialist Financial Accounting (Financiële Administratie)

Wie ben je?
“Ik ben een gezelschapsmens dat wel van één (of meerdere) grapje(s) houdt. Ben al ruim 25 jaar werkzaam binnen ABP, UWV en APG en heb zo’n 10 verschillende functies gehad. Heerlijk, die afwisseling.”

In mijn vrije tijd…
“..probeer ik minstens 3 keer per week te gaan fitnessen, vaker vergezeld van mijn dochter Dinja. Daarnaast ben ik leider van het B1-voetbalteam van VV Spaubeek. Mijn zoon Timo is keeper van dit team. Voorts ben ik secretaris/penningmeester van de sponsorcommissie van VV Spaubeek; dus mochten jullie je afvragen hoe ik die dure vakanties kan betalen… Daarnaast ben ik een op en top F1-fan. Franchorchamps was onvergetelijk!!”

Waarom ben je gids bij Kandoor.nl?
Het gratis mensen helpen is toch een fantastisch concept! Mijn kennis en ervaring delen met de mensen die er behoefte aan hebben en die je antwoorden waarderen en er wijzer door worden…mooi toch!!”

Iedereen verdient een goed antwoord op een financiële vraag omdat..
“…geld niet gelukkig maakt, maar juiste financiële hulp wel.”

Welke karaktereigenschap maakt jou een goede gids? 
“Ik ben een bijtertje. Als iemand een vraag stelt die ik kan en wil beantwoorden, dan ga ik er ook helemaal voor. Ik laat niet los voordat ik 100% tevreden ben met mijn antwoord. Daarnaast kan ik me goed in een andere persoon inleven.”

Meest interessante vraag die je hebt gehad tot nu toe?
“In een bepaalde manier zijn alle vragen wel interessant. Ik kies hier echter toch voor de volgende vraag:

‘Wat zijn de verwachtingen met betrekking tot de koersen van de Bitcoin en de OneCoin? En is het interessant om hierin te investeren met ongeveer €1000?’

Waarom deze vraag? Omdat het de eerste vraag is die ik voor Kandoor heb beantwoord.”

Wat is jouw passie?
“Quality-time met familie en vrienden en sport, sport, sport.”

Wat geeft jouw leven glans?
“Er zijn zoveel zaken die mijn leven glans geven, dat zou een zeeeeer lange lijst worden: van heerlijk in de tuin werken tot lekker uit eten. Maar ook wandelen in de natuur heeft zoveel moois te bieden!”

Wat zouden mensen niet van jou verwachten?
“Hoewel ik veel met sport bezig ben, kan ik niet zwemmen. Ik heb nog net geen zwembandjes nodig bij een diepte van 1.50 meter…”

Wat zou jij doen met 100.000 euro?
“Uitgeven!!”

Wat is jouw gouden financiële tip (die je zelf ook toepast)?
“Zorg dat je je administratie op orde hebt en beoordeel regelmatig c.q. laat regelmatig beoordelen of je huidige financiële overeenkomsten/contracten juist zijn voor nu en voor de nabije toekomst.”

Wat is jouw pensioendroom?
“Dat ik net zo van het leven kan genieten als dat ik nu doe en dat iedereen gezond en wel van zijn welverdiende pensioen mag genieten!”

Waar ben jij als je 67 bent?
“Totaal geen idee. Koffie halen voor collega’s, (aanstaande) kleinkinderen de fles geven, buikdansen op Hawaï…….wie zal het zeggen.”

Kandoor betekent voor mij…
“…mensen helpen op een eenvoudige, laagdrempelige, doch doordachte manier. Via de vragen die bij Kandoor binnenkomen krijg je pas echt een goed beeld waar de Nederlander mee worstelt.”

Als Kandoor er niet zou zijn dan…
“..vraag ik me af wie die paar duizend vragenstellers dan geholpen zou hebben..”

Wij doen ons best om correcte en actuele informatie te geven. Ondanks constante zorg en aandacht is het mogelijk dat informatie die wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie. Ook aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor een verkeerd gebruik of verkeerde interpretatie van de informatie in de blogs.