De drie best gelezen blogs van Kandoor

Wanneer kies ik voor afkoop? Wat moet je doen als je met pensioen wilt? En hoe komt het dat het leven zo duur is als single? Op kandoor.nl vind je allerlei soorten vragen. De drie best gelezen blogs zetten we hier voor je op een rij. 

Vragen die anderen ook hebben…

Klik op een vraag en stel ‘m direct kosteloos en snel in onze chat!

Heb jij een financiële vraag? Stel ‘m op Kandoor.nl! Onze gidsen helpen je gratis op weg.

1. Een klein pensioen opgebouwd? Wanneer je wel en niet kunt afkopen

Veel mensen hebben een klein pensioen opgebouwd. Wat eigenlijk betekent dat je geld hebt staan, wat je misschien wel nu kan opnemen. Niet zo gek dus dat vragen over waardeoverdracht weleens terugkomen. Eén van de best gelezen blogs is dan ook:

Pensioen afkopen: Wanneer kan dat? – Nieuwe regels vanaf 2019

2. Single? Daarom ben je altijd blut!

Naar aanleiding van een Brits onderzoek kwamen we erachter waarom singles altijd blut zijn. Kandoor besloot een blog te schrijven naar aanleiding van dit onderzoek, en zette als bonus enkele slimme geldtips voor je op een rij.

Waarom je leven als single drie keer zo duur is (en wat je daaraan kan doen)

3. Wil je met pensioen? Dit stappenplan geeft je overzicht

Eén van onze eerste blogs ging over ‘met pensioen gaan’. Als je hebt besloten om eens te kijken of met pensioen gaan een optie is, dan is het fijn om te weten waar je moet beginnen. Kandoor stelde enkele punten op die sowieso erg handig zijn om naar te kijken.

Eerder met pensioen in 6 stappen

Meer blogs lezen?

Elke week post Kandoor blogs. Like ons op facebook en je bent altijd op de hoogte.

Wij doen ons best om correcte en actuele informatie te geven. Ondanks constante zorg en aandacht is het mogelijk dat informatie die wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie. Ook aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor een verkeerd gebruik of verkeerde interpretatie van de informatie in de blogs.