Leer ons beter kennen

Team Kandoor

Tom Romanowski

Tom Romanowski Team Lead

Suzanne van Remmen

Suzanne van Remmen Growth Hacker Content

Nanet Beumer

Nanet Beumer Business Developer

Ashley den Toom

Ashley den Toom Growth Hacker

Martijn

Martijn van den Hout Developer

Marijn Kuiper

Marijn Kuiper Data Analist

Zenno Cornelisse

Zenno Cornelisse Interim CTO

Felipe van Beetz

Felipe van Beetz Growth Hacker

Pim Wijers

Pim Wijers Community Manager

André Ursprung

André Ursprung Developer

Kandoor is er voor jou.

  • Wij vinden dat iedereen recht heeft op de juiste financiële kennis. Precies wat wij je bieden op ons platform. Onze financiële gidsen, professionals uit het veld, beantwoorden kosteloos jouw vraag. Of kijken mee met je situatie. Rondom je werk, zorg, arbeid of pensioen. Zo maak jij betere beslissingen wat zorgt voor een beter leven. En leren onze gidsen van jouw vragen of situatie. Met als resultaat een cirkel zonder begin of eind. Waar iedereen wat aan heeft. Welkom in de menselijke economie.

Veelgestelde vragen

Kandoor is een platform waar onze gidsen financiële professionals, kosteloos antwoord geven op vragen rondom geldzaken. Dit doen zij in hun vrije tijd, zonder financiële tegenprestatie. Gewoon, omdat het een goed gevoel geeft en omdat zij ook leren van de vragen die jij stelt. Daarom zijn de gesprekken dus altijd gratis.

De gidsen van Kandoor zijn de mensen die jou vrijwillig helpen met jouw vragen. Gidsen zijn mensen met financiële kennis. Deze kennis hebben zij opgedaan via hun werk, studie of eigen ervaring. Ze geven je informatie en richting zodat je zelf een financiële beslissing kunt nemen. De gidsen geven geen financieel advies.

Kandoor is een maatschappelijk initiatief gefinancierd en gesteund door pensioenuitvoerder APG. APG investeert niet alleen in pensioenen, maar ook in nieuwe bedrijven, concepten en projecten die de maatschappij beter maken. Kandoor heeft dus geen winstoogmerk. Wel leert APG via Kandoor de consument beter kennen en via Kandoor kunnen zij experimenteren met nieuwe digitale technieken.

Ja! De gidsen zijn vrijwilligers en niet in dienst bij Kandoor. Ze doen mee vanuit maatschappelijk belang en zijn er dus echt voor jou. De antwoorden die onze gidsen geven zijn daarom 100% belangeloos en daarmee onafhankelijk.

Kandoor gebruikt algoritmes. Door alle vragen die ooit zijn gesteld op Kandoor.nl, snapt ons systeem waar jouw vraag over gaat. Daardoor kunnen wij gemakkelijk een gids vinden die jou het beste kan helpen.

Jouw gegevens worden opgeslagen in een database maar nooit zonder jouw toestemming verstrekt aan derden. De algemene inhoud van de gesprekken gebruiken we voor de verdere ontwikkeling van onze dienstverlening.

Ben je pers, een partner of wil je algemene informatie over Kandoor: info@kandoor.nl of 085-3031705. Wil je met een van onze financiële gidsen praten over jouw situatie: omschrijf je vraagstuk

Je stelt je vraag op de homepagina in het witte tekstvak. Wij kijken of onze chatbot jouw vraag direct kan beantwoorden. Kan hij dit niet? Dan sturen wij je vraag door naar onze financiële gidsen. Een antwoord volgt meestal binnen 4 tot 8 uur. Voordat we jouw vraag doorsturen naar een gids, vragen wij jou om je e-mail op te geven en een wachtwoord aan te maken. Vanaf dat moment heb je een account op Kandoor.nl en kun je een volgende keer inloggen om het antwoord lezen en eventueel reageren in de chat.