Kandoor is er voor jou

Wij vinden dat iedereen recht heeft op de juiste financiële kennis. Precies wat wij je bieden op ons platform. Onze financiële gidsen, professionals uit het veld, beantwoorden kosteloos jouw vraag. Of kijken mee met je situatie. Rondom je werk, zorg, arbeid of pensioen. Zo maak jij betere beslissingen wat zorgt voor een beter leven. En leren onze gidsen van jouw vragen of situatie. Met als resultaat een cirkel zonder begin of eind. Waar iedereen wat aan heeft. Welkom in de menselijke economie.Veelgestelde vragen

Kandoor is een maatschappelijk initiatief gefinancierd en gesteund door pensioenuitvoerder APG. APG investeert niet alleen in pensioenen, maar ook in nieuwe bedrijven, concepten en projecten die de maatschappij beter maken. Kandoor heeft dus geen winstoogmerk. Wel leert APG via Kandoor de consument beter kennen en via Kandoor kunnen zij experimenteren met nieuwe digitale technieken.

Ja! De gidsen zijn vrijwilligers en niet in dienst bij Kandoor. Ze doen mee vanuit maatschappelijk belang en zijn er dus echt voor jou. De antwoorden die onze gidsen geven zijn daarom 100% belangeloos en daarmee onafhankelijk.

Kandoor is een platform waar onze gidsen financiële professionals, kosteloos antwoord geven op vragen rondom geldzaken. Dit doen zij in hun vrije tijd, zonder financiële tegenprestatie. Gewoon, omdat het een goed gevoel geeft en omdat zij ook leren van de vragen die jij stelt. Daarom zijn de gesprekken dus altijd gratis.

De gidsen van Kandoor zijn de mensen die jou vrijwillig helpen met jouw vragen. Gidsen zijn mensen met financiële kennis. Deze kennis hebben zij opgedaan via hun werk, studie of eigen ervaring. Ze geven je informatie en richting zodat je zelf een financiële beslissing kunt nemen. De gidsen geven geen financieel advies.

Kandoor gebruikt algoritmes. Door alle vragen die ooit zijn gesteld op Kandoor.nl, snapt ons systeem waar jouw vraag over gaat. Daardoor kunnen wij gemakkelijk een gids vinden die jou het beste kan helpen.

Jouw gegevens worden opgeslagen in een database maar nooit zonder jouw toestemming verstrekt aan derden. De algemene inhoud van de gesprekken gebruiken we voor de verdere ontwikkeling van onze dienstverlening.

Ben je pers, een partner of wil je algemene informatie over Kandoor: info@kandoor.nl of 085-3031705.

Wil je met een van onze financiële gidsen chatten over jouw situatie: klik hier om een gesprek te starten.

Maak kennis met het Kandoor team

Tom Romanowski

Eindverantwoordelijk voor Kandoor.

Arthur van Cadsand

Marketing en Groei.

Suzanne van Remmen

Community Manager

Martijn van den Hout

Front-end Developer

Camiel Roex

Growth Hacker

Nanet Beumer

Business Developer

Ashley den Toom

Jr. Growth Hacker