Kandoor - Chat kosteloos met onze financiële gidsen

Stel jouw financiële vraag

Onze 240 financiële gidsen helpen je graag verder!

Kandoor in 3 stappen

Stel je financiële vraag

Geef duidelijk aan waar je vraag over gaat. Zo kunnen we jou het beste helpen!

Wij gaan aan de slag

Wij zorgen dat onze slimme chatbot of een deskundige vrijwillige gids met je meedenkt.

Kosteloos antwoord

Je vraag wordt zo snel mogelijk in de chat beantwoord.

Een greep uit ons team van 240 ervaren gidsen.

Profiel foto van de gids

Floris

Deze frisse kop hoort bij Floris, een gedreven ondernemer met een achtergrond in financiën. Floris kan je helpen met vragen over oa hypotheken en ZZP. Ook ontwikkelt hij met zijn bedrijf oa financiële rekentools die mensen wél begrijpen.

Profiel foto van de gids

Gerda

Aangenaam, dit is Gerda. Gerda is tegenwoordig financieel planner, maar haar achtergrond gaat veel verder dan dat: zij werkt al sinds 1997 in de financiële wereld, waardoor haar kennis ongelooflijk breed is. Van beleggen tot belasting, Gerda helpt je op weg.

Profiel foto van de gids

Alwin

Ontmoet Alwin. Alwin werkt al jaren in de financiële sector, waaronder als directeur Business Development. Daarnaast is hij momenteel ook werknemersvoorzitter bij zijn pensioenfonds. Hij geeft jou o.a. de juiste tips als je werksituatie verandert.

Profiel foto van de gids

Bram

Dit is gids Bram. Bram weet alles van pensioenen. Dit komt door zijn achtergrond in actuariële wetenschappen, zijn werk als consultant en als lid van de pensioencommissie van CNV Jongeren. En hij denkt graag mee met jouw vragen.

Juiste kennis. Betere beslissingen.

Je moet steeds meer financiële keuzes zelf maken. Dat geeft vrijheid maar soms ook stress. Onnodig. Want er zijn genoeg mensen met kennis die jou willen helpen. Deze financiële professionals uit het veld hebben zich aangesloten bij Kandoor. En we noemen ze onze gidsen. Deze gidsen helpen je vrijwillig en chatten dus kosteloos met jou over jouw vraag. Geheel onafhankelijk. Gewoon omdat ze daar blij van worden en er zelf van leren. En jij kan door. Welkom in de menselijke economie.

Stel je vraag

Onze statistieken

0

Vragen

gesteld

0

Actieve

gidsen

0

Positieve

beoordelingen